Dapatkan Keputusan Liga Perdana Inggeris

Adakah anda berminat untuk mengetahui keputusan terkini Liga Perdana Inggeris? Tidak kira sama ada anda penyokong fanatik pasukan Chelsea, Arsenal, Manchester United, mahupun Liverpool, sudah pasti anda tidak ingin ketinggalan, bukan? Kadang-kadang, adalah sedikit sukar untuk anda sentiasa mendapatkan informasi terkini melalui akhbar atau televisyen, terutamanya apabila anda menghadapi hari yang sibuk.

Dapatkan info terkini Liga Perdana Inggeris di Moobara!

Kami ingin memperkenalkan aplikasi telefon pintar iaitu Moobara buat anda! Melalui aplikasi ini, anda boleh mendapatkan maklumat terkini tentang pasukan kegemaran anda. Moobara mampu memberikan apa sahaja informasi tentang Liga Perdana Inggeris yang anda inginkan, daripada keputusan Liga Perdana Inggeris yang berlangsung semalam sehinggalah ke liputan tentang pemain-pemain bola sepak yang anda minati.Apakah gosip atau khabar angin yang sedang melanda Mohamed Salah atau De Gea? Jangn risau, semua liputan ada di sini!

Moobara: Bukan Sekadar Platform Informasi

Oleh kerana minat anda yang sangat mendalam akan perlawanan bola sepak terutamanya Liga Perdana Inggeris, kami pasti bahawa anda menginginkan satu kelainan daripada aplikasi telefon pintar. Pastinya bosan kalau sesebuah aplikasi itu hanya mampu memberikan maklumat terkini, bukan? Jika anda merasakan perkara yang sama, anda pasti akan menyukai aplikasi Moobara!

1 Platform, 2 Fungsi Utama

Di samping mempunyai fungsi untuk memberikan maklumat perlawanan bola sepak, anda juga boleh bermain perlawanan bola sepak di sini. Namun begitu, kaedah bermain aplikasi ini bukanlah seperti PES atau Football Manager, tetapi ia adalah permainan untuk meramal keputusan perlawanan bola sepak. Tapi, apakah habuannya?

Jawapannya, RM100,000 untuk dimenangi setiap minggu!

Cara Bermain Permainan Moobara

Untuk bermain permainan ini, anda cuma perlu memuat turun aplikasi Moobara di telefon pintar. Setelah membuat akaun anda sendiri, anda bolehlah membuat ramalan untuk 6 perlawanan yang dipilih secara rawak untuk setiap pusingan perlawanan. Perlawanan-perlawanan ini boleh merangkumi mana-mana liga, termasuklah Liga Perdana Inggeris. Setelah membaut ramalan, tunggu sehingga kesemua 6 perlawanan tamat untuk mengetahui sama ada anda telah membaut ramalan dengan tepat, dan mungkin RM100,000 menjadi milik anda!

Sekiranya tiada pemain yang dapat meneka kesemua perlawanan pada minggu tersebut, wang tunai RM100 akan dimenangi pemain di dalam Moobara yang mendapat skor ramalan tertinggi. Apa yang lebih menarik, permainan ini adalah 100% percuma! Jadi, apa kata anda uji ketepatan anda meramal prestasi permainan di Moobara sekarang juga?